Busques una solució a les teves necessitats de Recursos Humans? Ens encarreguem del reclutament, la contractació i la posada a disposició de candidats professionals a la teva empresa.

RAS INTERIM ET PROPOSA UNA SOLUCIÓ 3 EN 1

Companyia

Vols treballar en una empresa diferent a les altres?


No t’ho pensis més: Col·labora amb nosaltres!

candidats

Al Grupo MASTEMPO-RAS, som diferents. Des de 1969, seguim desenvolupant les nostres agencies proposant sempre noves solucions als nostres clients i als nostres candidats. Perquè la confiança es guanya amb actes i no amb paraules, els nostres equips coneixen personalment als candidats per respondre millor a les seves necessitats. Pots apuntar-te a una de les nostres agències emplenant el formulari a continuació. Posem a disposició totes les nostres ofertes de feina i el mapa de les nostres agències per ajudar-te en les teves cerques

delegacions

Un interlocutor disponible, proactiu prop teu. Les nostres delegacions a Barcelona i Vic, ofereixen un servei a mida per cada client i un tracte personalitzat per cada candidat.
A més, formem part del Grupo RAS INTERIM que compte amb més de 90 delegacions i és líder francès del treball temporal en transport i logística.